Clece

Una empresa de persones per a persones.

En 1992 naixia Clece, un projecte il·lusionant que buscava oferir serveis de qualitat a empreses i institucions. Hui aqueix projecte és una gran realitat, però amb la mateixa il·lusió, la de més de 79.000 persones que formen part de la companyia a Espanya, Portugal i Regne Unit, que a través de múltiples serveis treballen per a millorar la qualitat de vida de més d'1 milió de persones; mantindre i fer més eficients els nostres edificis; i cuidar i protegir l'entorn, ja siguen les nostres ciutats o el nostre patrimoni natural.

Però l'èxit de Clece no és només haver aconseguit un model de negoci diversificat i en constant creixement, sinó la seua forta implicació amb la societat. Hui lidera activitats tan importants com els serveis socials o educatius, sense oblidar altres lligades amb la sostenibilitat o amb el suport a l'activitat institucional i empresarial del nostre país (eficiència energètica, facility management, serveis aeroportuaris, etc.)

Una implicació que va més enllà de la seua activitat i es converteix en un compromís amb la societat a través de l'ocupabilitat, la inclusió, la sensibilització social i la cura de persones. Hui més de 9.300 empleats pertanyen als col·lectius més desfavorits, i és la seua il·lusió, esforç i compromís el que fa diferent a Clece.


Ofertas de empleo relacionadas

Clece
Valencia
Cristalero/a

Lafuente Serveis Integrals es una empresa de gestión de servicios integrales, especiali...

Clece
Província de València
Operario/a de limpieza

Clece es una compañía líder a nivel nacional en externalización de servicios auxiliares...

Clece
Valencia y Castellón
Psicólogo/a especialista en Víctimas de Violencia de Género

En Atende Servicios Integrados es una empresa centrada en el sector multiservicios, ta...

Clece
Província de València
Vigilante de seguridad

Clece Seguridad es una empresa de ámbito nacional especializada en soluciones integrale...

Envíanos tu currículum
¿Quieres trabajar con nosotros pero ninguna de nuestras ofertas encaja con tu perfil? Envíanos tu currículum y así podremos tenerte en cuenta para futuras ofertas de trabajo.

¡Buenas noticias para quienes buscan empleo! Ahora puedes enviar tu CV directamente a Clece y ellos estarán encantados de recibirlo y revisarlo. Aprovecha esta oportunidad para mostrar tus habilidades y experiencias a una empresa que valora tu potencial.

Enviar CV